Cum sa realizezi o teza de licenta, conform cerintelor Anti-Plagiat?


Categoria : Blogoteze 
Pentru a procura integral lucrarea contactați-ne! (+373) 68 484 557

Elaborarea unei teze la comandă nu este așa de simplă, mai ales în condițiile termenelor limită. Graba, lipsa de experiență, cunoașterea slabă a ghidului de redactare a tezelor, sunt cîteva dintre problemele cu care se confruntă studenții cînd își redactează lucrarea de diplomă.
Plagiatul unei teze de diplomă poate lua diferite forme şi nu toate sunt evidente pentru noi. Legislaţia care vorbește despre plagiat, poate fi ambiguă. Spre exemplu, dacă în legislaţia americană se consideră plagiat utilizarea repetată a mai mult de 8 cuvinte în proiectul de diplomă, fără notarea sursei originale, legea din Republica Moldova vorbește despre dreptul de a utiliza „scurte citate” dintr-o sursă, „în scop de analiză, comentariu sau critică ori cu titlu de exemplificare, în măsura în care utilizarea lor justifică întinderea citatului”. 
 
Echipa portalului www.infoteze.com, specializată în elaborarea tezelor de licență și master după principiul originalității și unicității au oferit soluții pentru elaborarea lucrării de diplomă conform criteriilor de Anti-Plagiat:
 
1. Organizarea de seminare obligatorii prin care studenţii să învețe cum se lucrează la o lucrare ştiinţifică, cum se pregătește o listă bibliografică, cum se prezintă notele de subsol, cum se citează din autori, cum se construieşte o analiză proprie etc.
2. Studentul trebuie să cunoască criteriile adecvate de citare, de parafrazare, de prelucrare a informaţiei extrase din manualele consultate. Un profesor trebuie să explice studenților de ce nu este acceptabil să prezinte comentarii sau referate copiate de pe internet şi, în plus, să îi înveţe cum să prelucreze şi să citeze informaţiile extrase din sursele consultate.
3. Parafrazarea fără indicare a textului-sursă, preluarea unor analize, concepte fără citare sau chiar angajarea unor echipe cum ar fi www.infoteze.com, care oferă servicii de thesis writing.

Elevilor şi studenţilor trebuie să li se ofere ideea că o lucrare de diplomă mai puţin reuşită, dar originală, este totdeauna de preferat unui conținut plagiat, căci nu se aşteaptă de la ei să reinventeze roata, ci să-şi prezinte capacitatea de analiză şi sinteză asupra informaţiilor din sursele consultate, pe baza cărora să-şi construiască propriile concluzii.
Dacă ai nevoie de informații adăugătoare, nu ezita să ne contactezi la contactele afișate pe pagina principală!
 
Echipa Infoteze.com