Blog despre munca echipei Infoteze.com - tot ce ați vrut să aflați despre cerințele de redactare a tezei de diplomă, tezei de licență sau tezei de master.

Elaborarea cu succes a unei teze de master

Organizarea unei teze de master: In acest exercitiu veti invata moduri diferite de a structura o teza de master sau a unei teze de licenta. Vei invata cum sa alegi cea mai bună metodă de organizare e elaborarii pentru disertație sau teza de licenta. 

Citește mai mult... 

Lista de criterii pentru elaborarea unei teze de diplomă

Lista de verificare a criteriilor de redactare a unei teze de licență sau master: Înainte de a prezenta teza de master sau teza de licență, ar trebui de verificat cu atenție munca pentru erori și omisiuni. Această listă vă spune ce să căutați atunci când verificați teza sau disertația.
 

Cum să elaborăm corect o teza de licență?

Fiind student, mai devreme sau mai târziu, va fi nevoie să realizezi o teză de licență, o teză de an, un raport de practică sau chiar o teză de master. Acest pas este unul foarte important în procesul de creare al unui specialist. Pentru a trece bine acest examen

Ghid de elaborare a tezelor de licență în Moldova

Elaborarea unei teze de licență reprezintă o lucrare de sinteză realizată în baza cunoştinţelor şi a capacităţilor acumulate de student în perioada anilor de studii, a cunoştinţelor teoretice şi practice primite la disciplinele de specialitate, a activităţii de cercetare