Topul celor mai scumpe universități din Republica Moldova


Categoria : Blogoteze 
Pentru a procura integral lucrarea contactați-ne! (+373) 68 484 557

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice are cele mai mari taxe de studii din țară, astfel, la specialitatea Canto academic, contractul pentru un an ajunge la 35.950 de lei.
Locul doi este îl ocupă Facultatea de Optometrie şi Tehnologia Radiologică de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", taxa anuală fiind de 32.200 de lei.
Următoarea universitate în clasament este specialitatea Design Interior de la Universitatea Tehnică, unde studenţii sunt nevoiți să plătească 11.000 de lei pe an.
Şi studiile la Universitatea de Stat din Moldova sunt destul de costisitoare. Astfel, cei care studiază la Facultatea de Drept de la USM vor achita anual 10.000 de lei.

La ASEM, cel mai costisitor contract pentru un an de studii de licenţă este de 8.600 de lei. Această sumă se întâlnește la mai multe specialităţi, între care Servicii Hoteliere, Turism şi Agrement, precum şi Economie Mondială şi Relații Economice Internaţionale.
Iar la Universitatea Agrară, cel mai scump contract de studii este de 7.300 de lei, fiind la specialitatea Drept.
Încheie topul Universitatea Pedagogică "Ion Creangă", unde persoanele care vor studia la Facultatea Limbi şi Literaturi Străine vor trebui să achite câte 6.000 de lei.

Pentru alte noutăți din sfera învățământului superior, puteți accesa site-ul Nr.1 în redactarea lucrărilor de diplomă. Adăugăm frecvent noi sfaturi și soluții cu privire la elaborarea lucrărilor de diplomă, disertații, oferind pe website mai multe modele de teze de licență, proiecte de an, referate!

Topul celor mai scumpe universități din Republica Moldova