Intrebari si raspunsuri

1. Care este prețul unei lucrări sau teze de diplomă elaborate la comandă ?

alt
a) Lucrările și tezele de licenta/master publicate pe site-ul www.infoteze.com pot fi achiziționate în baza unei eventuale negocieri.
b) Proiectele și tezele de an (curs) le puteți achiziționa după contactarea unui colaborator al portalului nostru.
c) În cazul solicitării unei lucrări sau teze la comandă, prețul se stabilește individual în funcție de specialitate și tipul lucrării.

2. Care sunt modalitățile de plată și primire a tezei elaborate la comandă ?

Pentru Romania
Exista două posibilități de plată și primire a tezei:
a) Transfer bancar/ depunere numerar cont bancar
b) Transfer Western Union sau MoneyGram
Pentru Republica Moldova
a) Transfer bancar/ depunere numerar în cont bancar
b) Achitare la oficiul Infoteze.com, după o stabilire a întîlnirii cu un colaborator al portalului nostru
Plata lucrărilor/tezelor realizate la comandă de echipa Infoteze.com se achita în două tranșe. La prima tranșă se achită un avans în mărime de 25% din prețul tezei/proiectului. În urma achitării ultimii tranșe, primiți lucrarea solicitată pe email sau în format fizic la momentul întîlnirii cu unul dintre reprezentanții Infoteze.com.

3. Ce garanții am că voi primi lucrarea comandată după ce o achit ?

Site-ul Infoteze.com vă garanteaza seriozitate și siguranța realizării lucrărilor/tezelor solicitate în conformitate cu cerințele prezentate. Astfel nu există riscul de a nu primi lucrarea după achitare din următoarele motive: teza/proiectul se primește pe loc la oficiul companiei, unde aveți posibilitatea să verificați teza individual, experiența de 8 ani în domeniu și o listă largă de recomandări nu ne permite să ne creăm o imagine negativă în elaborarea tezelor la comandă.

4. Doresc să comand o teză de licență/master, în ce format o primesc ?

Teza sau lucrarea solicitată o veți primi în formatul Microsoft Word (.doc)

5. Fiecare lucrare/teză trebuie să conțină și anexe, le voi primi împreună cu lucrarea ?

Da, cu certitudine tezele la comandă se primesc împreună cu anexele, dar totuși în dependență de tema lucrării de diplomă, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

6. Sunt decis(a) în achiziționarea unei teze la comandă, în cît timp o primesc ?

Dacă e vorba de o teză din arhiva noastră, o primiți în maxim 1-2 ore din momentul în care ați confirmat plata prin depunerea banilor în contul nostru bancar sau prin transfer Western Union/MoneyGram, lucrarea va fi expediată la adresa de e-mail indicată de dvs. În cazul tezelor realizate la comandă, termenul pentru realizarea unei teze de licență este de 3-4 săptămîni, teza de master - 4-5 săptămîni, teza de an/proiectul de specialitate - 12-14 zile.

7. Cine sunt persoanele care elaborează teza/proiectul la comandă ?

Tezele, proiectele, referatele sunt elaborate de către echipa portalului nostru, care este constituită din profesori și ex-profesori cu o bogată experiență în domeniul dat. Informația cu privire la datele echipei sau studenților care apelează la serviciile noastre rămîn a fi confidențiale pe tot parcursul colaborării. Vă garantăm originalitatea și unicitatea lucrării, confidențialitate maximă și abordarea individuală!

8. Cum pot găsi o tema sau un subiect necesar ?

Datorită unui număr foarte mare al lucrărilor și tezelor publicate, venim în ajutorul tău pentru a facilita căutarea unei teme sau unui subiect. Vă recomandăm să folosiți funcția de căutare din partea de sus-centru al site-ului, cu ajutorul cuvintelor cheie: ex. "politica UE".

9. Dacă nu am găsit tema sau subiectul care ma interesează, pot apela la ajutorul echipei Infoteze.com ?

Sigur, arhiva noastră este în creștere continuă. În cazul în care nu ați gasit tema necesara publicata pe site nu ezitați să ne contactați, pentru elaborarea unei teze la comandă

10. Aveți o teză sau lucrare și doriți sa o vindeți ?

Trimiteți-ne detalii despre lucrarea de diplomă sau teza și noi o vindem! Expediază-ne un e-mail cu detaliile lucrării/tezei (titlu, număr pagini, facultatea unde a fost susținută, anul, scurta descriere, structura(cuprinsul) și noi o vom posta pe website. Cînd cineva va dori să cumpere lucrarea, te vom contacta pentru a realiza tranzacția. Trimițînd lucrarea/teza, declari ca tu ești autorul / sau ai acordul autorului pentru lucrarea respectivă.